Mexen podomietkový WC systém Felix Slim s WC misou Rico, čierna matná - 6103372XX85

Mexen podomietkový WC systém Felix Slim s WC misou Rico, čierna matná - 6103372XX85
Mexen podomietkový WC systém Felix Slim s WC misou Rico, čierna matná - 6103372XX85
Product features
Keramika+
Keramika+
Bez okrajov
Bez okrajov
Inštalácia so skrytým rámom
Inštalácia so skrytým rámom
Brand: Mexen
Serial: Rico
Ean: 5907709163454
Index: 6103372XX85
Popis

Mexen podomietkový WC systém Felix Slim s WC misou Rico, čierna matná - 6103372XX85

Technické údaje :

Výška rámu: 111,2 cm

Šírka rámu: 50 cm

Hrúbka rámu: 9,5 cm

Na inštaláciu do pevných stien alebo sadrokartónových stien

Na závesné WC s rozstupom otvorov 18 cm alebo 23 cm

Pre montáž na podklade s hrúbkou vrstiev podlahy v rozsahu 0 - 22 cm

Pozinkované nohy, nastaviteľné v rozsahu 0 - 22 cm

Pozinkované konzoly, nastaviteľné v rozsahu 135 - 190 mm

Nádrž s izoláciou proti kondenzácii

Nastavenie množstva splachovacej vody: 6/4 L, 4,5/3 L

Materiál misy: Sanitárna keramika

Veľkosť: 48x36,5x36 cm

Farba: Čierna matná

Inštalácia: Závesná

Spôsob splachovania: Rimless /bezokrajový/

V sade je zvukovoizolačná podložka

Innovative solutions used in this product
Keramika+

Produkt bol vyrobený z keramiky najvyššej kvality. Vyznačuje sa rezistenciou na hrdzu, chemikálie a vysoké hygienické vlastnosti. Je to nielen trvanlivé, ale aj ľahké čistenie.

Bez okrajov

Technológia Limen umožňuje presné rozdelenie vody okolo vnútra toaletnej misky, ktorá prispieva k efektívnemu oplachovaniu. Systém bez okrajov vám umožňuje udržať toaletu čistú a eliminovať bakteriálny rast.

Inštalácia so skrytým rámom

Použitie skrytého rámca na inštaláciu keramiky vám dáva príležitosť zavesiť sa. Týmto spôsobom môžeme získať nielen moderný vzhľad kúpeľne, ale tiež zväčšiť priestor a ľahšie udržiavanie čistoty.

Pokaziť

Skrytý rám so zníženou hĺbkou, ktorý vám umožňuje inštalovať dokonca aj vo veľmi malých miestnostiach. Tenký dizajn sa dokonale prispôsobuje modernému interiéru kúpeľne, udržiava vysokú estetiku a vyvoláva dojem ľahkosti.

Hospodárne opláchnutie

Rám má mechanizmus, ktorý vám umožní nastaviť množstvo začervenej vody v závislosti od potrieb: 6/4 l, 4,5/3 L. Je to nielen ekonomické, ale aj riešenie šetrné k životnému prostrediu, čo pomáha znižovať spotrebu vody .

Nastaviteľné držiaky

Schopnosť upraviť vzdialenosť od steny držiakom umožňuje presne prispôsobiť ráme k špecifickým rozmerom kúpeľne. Táto funkcia je obzvlášť užitočná v prípade malých alebo obmedzených priestorov.

Nastaviteľné nohy (pre misky)

Schopnosť upraviť výšku rámu v rozsahu 0-22 cm umožňuje lepšiu zhodu s rôznymi technickými podmienkami v kúpeľni. Flexibilný rozsah nastavenia zaisťuje pohodlie montáže a získanie optimálnej výšky rámu.

Nastavenie kolena bubna

Produkt má nastaviteľné odtokové koleno, čo umožňuje zníženie hĺbky montáže. Táto funkcia vám umožňuje ľahko upraviť produkt na rôzne vypúšťacie otvory dostupné v kúpeľni a zaisťuje presnú zostavu.

Izolácia

Tank bol zabezpečený špeciálnou izoláciou anti -item. Účinne znižuje hluk počas plnenia a chráni pred koróziou. Izolácia vám umožňuje vychutnať si efektívnosť a pohodlie, ako aj dlhú trvanlivosť nádrže.

Pevnosť

Skrytý rám je vyrobený z oceľových profilov a dodatočne zosilnený zvislými konzolami. Vďaka tomu sa vyznačuje vysokou silou na vysoké zaťaženie, čím sa zaručuje bezpečnosť používania po mnoho rokov.

Tlačidlo spredu

Tlačidlo sa nachádza v prednej časti rámu, čo uľahčuje prístup a pohodlné použitie funkcie preplachovania. Toto je praktické riešenie, najmä v kúpeľniach, kde je prístup k prednej časti rámu pohodlnejší.

Skryté zhromaždenie

Moderný systém, v ktorom boli skryté všetky montážne prvky. Toto nie je len estetické, ale aj veľmi praktické riešenie. Uľahčuje to, aby kúpeľňa bola čistá a zaisťuje úhľadný vzhľad kúpeľne.

Rohož

Matný povrch keramiky dokonale zdôrazňuje povahu farby produktu, čo jej dáva jedinečný a výrazný povrch. Jemná štruktúra matnej keramiky predstavuje eleganciu do kúpeľne a vytvára estetický priestor.

Ochrana UV

Produkt sa vyznačuje vysokým odporom voči zmenám teploty a UV žiarením. Farba nezmení a nezmizne pod vplyvom slnečného žiarenia, vďaka čomu sa jej vzhľad užíva po dlhú dobu, bez ohľadu na podmienky.

Perfektný

Produkt má hladký povrch, ktorý ohromuje svojou nádherou a zdôrazňuje estetický vzhľad. Každodenná starostlivosť a čistenie povrchov z výsledných nečistôt je oveľa jednoduchšia a nevyžaduje použitie silných detergentov.

2 roky záruka

Na produkt sa vzťahuje dvojročná záruka. V prípade problémov s zakúpeným produktom vás odporúčame, aby ste nás kontaktovali prostredníctvom kontaktného formulára alebo telefonicky na číslo horúcej linky.

Technické údaje
Séria
Rico
Dĺžka
48 cm
Šírka
36,5 cm
Výška
36 cm
Farba
Čierna
Povrch
Matný
Zahrnuté
Rám + WC misa
Bez goliera
Áno
Výška rámu
112 cm
Montáž tlačidla
Spredu
Záložka, ktorú sa oplatí kúpiť
Komentáre
Produkty v sérii
Otázky (FAQ)
Spýtajte sa na produkt
Preskúmané produkty