Mexen Pretoria sprchová kabína, kyvné dvere 80 x 100 cm, Transparentné, Zlatá + sprchová vanička Flat, Čierna - 852-080-100-50-0

Mexen Pretoria sprchová kabína, kyvné dvere 80 x 100 cm, Transparentné, Zlatá + sprchová vanička Flat, Čierna - 852-080-100-50-0
Mexen Pretoria sprchová kabína, kyvné dvere 80 x 100 cm, Transparentné, Zlatá + sprchová vanička Flat, Čierna - 852-080-100-50-0
Product features
6 mm temperované sklo
6 mm temperované sklo
Easyclean povlaky
Easyclean povlaky
Uni-mount
Uni-mount
Brand: Mexen
Serial: Pretoria
Ean: 5907486539169
Index: 852-080-100-50-00-4070G
Dlhšia strana: 100 cm
Kratšia strana: 80 cm
Výška: 190 cm
Select variant
Popis

Mexen Pretoria sprchová kabína, kyvné dvere 80 x 100 cm, Transparentné, Zlatá + sprchová vanička Flat, Čierna - 852-080-100-50-0

Technické údaje kabíny:

Veľkosť: 80x100 cm (dvere 80 cm, stena 100 cm)

Výška: 190 cm

Montáž: Univerzálna

Vstup: Dvere kyvné

Farba skla: Transparentné - Priezračné

Povrchová úprava: Zlatá

Druh skla: Tvrdené

Hrúbka skla: 6 mm

Profil: Hliníkový

Povlak uľahčujúci čistenie: Áno

Vyrovnanie nerovností steny: Áno

Nastavenie šírky: Áno

Možnosť montáže na sprchovú vaničku alebo na dlaždice: Áno

Kovový držiak

Sada odtokových tesnení

Hliníkový prah utesňujúci dvere

Technické údaje vaničky:

Veľkosť: 80x100x5 cm

Farba: Čierna

Typ: Obdĺžnikový, Slim

Materiál: Sanitárny akryl

Vystužený spodok

V sade zhora čistiteľný sifón

Priemer odtoku: 90 mm

Povrchová úprava zátky: Zlatá

Innovative solutions used in this product
6 mm temperované sklo

Bezpečné temperované sklo s hrúbkou 6 mm bolo podrobené špeciálnemu tepelnému spracovaniu, čím získava väčšiu odolnosť voči modrinám a poškodeniu. Počas používania poskytuje ďalšie pohodlie a bezpečnosť.

Easyclean povlaky

Inovatívny ľahký cykleský povlak obsahuje hydrofóbne vlastnosti - kvapky toku vody po hladkom povrchu skla, čo nezostáva žiadne ložiská kameňa, čo výrazne uľahčuje čistenie a zvyšuje ochranu proti korózii.

Uni-mount

Vďaka použitiu univerzálneho montážneho systému je možné sprchové dvere namontovať vpravo alebo vľavo, v závislosti od vašich potrieb. Vďaka tomu môžete ľahko navrhnúť sprchu prispôsobenú do kúpeľňového priestoru.

Zavesené dvere

Závesné dvere umožňujú počas používania maximálnu slobodu. Majú pevné pánty vyrobené z odolného materiálu, ktoré nespôsobujú ťažkosti s udržiavaním čistoty a umožňujú ľahký prístup k interiéru kabíny.

Profil steny s nastavením

Inštalácia sprchovej skrinky s profilom steny je praktické riešenie, ktoré vám umožní upraviť kabínu rozmerom miestnosti. Umožňuje úpravu v rozsahu 15 mm a znižuje krivky a nerovnosti steny.

Vodné tesnenia

Tesniny vyrobené z odolného PVC sa dokonale prispôsobia pohárovi kabíny a vďaka magnetickému zariadeniu podporujú presné zatvorenie dverí. Týmto spôsobom chránia kúpeľňu pred možnými záplavami počas kúpania.

Pečiatko

Prah tesnenia poskytuje účinnú ochranu pred odtokom vody mimo sprchy a chráni kúpeľňu pred záplavami. Vďaka hliníku je prah o tesnenie odolný voči korózii a mechanické poškodenie.

Rukoväť

Praktická a pohodlná rukoväť bola vyrobená z odolného a odolného kovu. Módny tvar v kombinácii s povrchom prispôsobeným farbe profilov dodáva celku moderný a štýlový vzhľad, zdôrazňujúc estetiku každej kúpeľne.

Odolnosť voči rohoži a korózii

Produkt je vyrobený z vysoko kvalitných materiálov odolných voči rohoži a korózii, vďaka čomu si udržuje svoj atraktívny vzhľad a funkčnosť po dlhú dobu, bez ohľadu na úroveň vlhkosti v miestnosti.

Akryl+

Použitie akrylu v kúpeľni je veľmi praktickým riešením. Akryl udržuje teplotu vody dobre a bráni jej rýchlemu ochladeniu. Má tiež akustické vlastnosti, vďaka ktorým znižuje hluk v kúpeľni.

Ultra -doska

Sprchovací podnos má nízku prahovú hodnotu, čo uľahčuje vstup a opustenie sprchy. Dodáva do miestnosti jedinečný a nadčasový povrch, vďaka čomu je kúpeľňa pohodlným a estetickým miestom každodennej relaxácie.

Posilnené dno

Spodná časť sprchového podnosu bola dodatočne zosilnená skleneným vlákninou a HDF, čo ho robí nielen trvanlivým, ale tiež zaručuje bezpečnosť pri kúpaní. Zosilňované dno poskytuje dlhoročné používanie podnosu sprchy.

Kontúrovaný paddlingový bazén

Sprchový podnos bol navrhnutý tak, aby voda mohla voľne prúdiť smerom k odtoku. Poskytuje rýchle a efektívne odtok vody z povrchu pádlovacieho bazéna, ktorý bráni tvorbe kaluže a zaplavuje kúpeľňu.

Sifón vyčistený zhora

Systém, ktorý uľahčuje a rýchle čistenie sifónu. Odstráňte horný pohyblivý prvok, odstráňte nečistoty a potom ho opláchnite pod vodou. Jednoduchý spôsob, ako udržať podnos na sprchu na dlhú dobu.

Perfektný

Produkt má hladký povrch, ktorý ohromuje svojou nádherou a zdôrazňuje estetický vzhľad. Každodenná starostlivosť a čistenie povrchov z výsledných nečistôt je oveľa jednoduchšia a nevyžaduje použitie silných detergentov.

Osvedčenia a schválenia

Produkt má certifikát hygieny PZH, čo potvrdzuje súlad s bezpečnostnými normami. Osvedčenie naznačuje, že produkt v žiadnom prípade neovplyvňuje ľudské zdravie a je šetrný k životnému prostrediu.

2 roky záruka

Na produkt sa vzťahuje dvojročná záruka. V prípade problémov s zakúpeným produktom vás odporúčame, aby ste nás kontaktovali prostredníctvom kontaktného formulára alebo telefonicky na číslo horúcej linky.

Technické údaje
Séria
Pretoria
Typ
Obdĺžniková
Dlhšia strana
100 cm
Kratšia strana
80 cm
Výška
190 cm
Farba skla
Transparentné
Farba profilu
Zlatá
Hrúbka skla
6 mm
Vstup
Dvere kyvné
Výška sprchovej vaničky
5 cm
Farba sprchovej vaničky
Čierna
Ochranný náter
Áno
Strana / montážna strana
Univerzálna
Tvrdené sklo
Áno
Šírka vstupu (mm)
730
Komentáre
Produkty v sérii
Otázky (FAQ)
Spýtajte sa na produkt
Preskúmané produkty