Mexen Pretoria sprchová kabína, kyvné dvere 90 x 90 cm, Transparentné, Zlatá + sprchová vanička Flat, Čierna - 852-090-090-50-00

Mexen Pretoria sprchová kabína, kyvné dvere 90 x 90 cm, Transparentné, Zlatá + sprchová vanička Flat, Čierna - 852-090-090-50-00
Mexen Pretoria sprchová kabína, kyvné dvere 90 x 90 cm, Transparentné, Zlatá + sprchová vanička Flat, Čierna - 852-090-090-50-00
Product features
6 mm temperované sklo
6 mm temperované sklo
Easyclean povlaky
Easyclean povlaky
Uni-mount
Uni-mount
Brand: Mexen
Serial: Pretoria
Ean: 5907486539190
Index: 852-090-090-50-00-4070G
Select variant
Popis

Mexen Pretoria sprchová kabína, kyvné dvere 90 x 90 cm, Transparentné, Zlatá + sprchová vanička Flat, Čierna - 852-090-090-50-00

Technické údaje kabíny:

Veľkosť: 90x90 cm (dvere 90 cm, stena 90 cm)

Výška: 190 cm

Montáž: Univerzálna

Vstup: Dvere kyvné

Farba skla: Transparentné - Priezračné

Povrchová úprava: Zlatá

Druh skla: Tvrdené

Hrúbka skla: 6 mm

Profil: Hliníkový

Povlak uľahčujúci čistenie: Áno

Vyrovnanie nerovností steny: Áno

Nastavenie šírky: Áno

Možnosť montáže na sprchovú vaničku alebo na dlaždice: Áno

Kovový držiak

Sada odtokových tesnení

Hliníkový prah utesňujúci dvere

Technické údaje vaničky:

Veľkosť: 90x90x5 cm

Farba: Čierna

Typ: Štvorcový, Štíhly

Materiál: Sanitárny akryl

Vystužený spodok

V sade zhora čistiteľný sifón

Priemer odtoku: 90 mm

Povrchová úprava zátky: Zlatá

Innovative solutions used in this product
6 mm temperované sklo

Bezpečné temperované sklo s hrúbkou 6 mm bolo podrobené špeciálnemu tepelnému spracovaniu, čím získava väčšiu odolnosť voči modrinám a poškodeniu. Počas používania poskytuje ďalšie pohodlie a bezpečnosť.

Easyclean povlaky

Inovatívny ľahký cykleský povlak obsahuje hydrofóbne vlastnosti - kvapky toku vody po hladkom povrchu skla, čo nezostáva žiadne ložiská kameňa, čo výrazne uľahčuje čistenie a zvyšuje ochranu proti korózii.

Uni-mount

Vďaka použitiu univerzálneho montážneho systému je možné sprchové dvere namontovať vpravo alebo vľavo, v závislosti od vašich potrieb. Vďaka tomu môžete ľahko navrhnúť sprchu prispôsobenú do kúpeľňového priestoru.

Zavesené dvere

Závesné dvere umožňujú počas používania maximálnu slobodu. Majú pevné pánty vyrobené z odolného materiálu, ktoré nespôsobujú ťažkosti s udržiavaním čistoty a umožňujú ľahký prístup k interiéru kabíny.

Profil steny s nastavením

Inštalácia sprchovej skrinky s profilom steny je praktické riešenie, ktoré vám umožní upraviť kabínu rozmerom miestnosti. Umožňuje úpravu v rozsahu 15 mm a znižuje krivky a nerovnosti steny.

Vodné tesnenia

Tesniny vyrobené z odolného PVC sa dokonale prispôsobia pohárovi kabíny a vďaka magnetickému zariadeniu podporujú presné zatvorenie dverí. Týmto spôsobom chránia kúpeľňu pred možnými záplavami počas kúpania.

Pečiatko

Prah tesnenia poskytuje účinnú ochranu pred odtokom vody mimo sprchy a chráni kúpeľňu pred záplavami. Vďaka hliníku je prah o tesnenie odolný voči korózii a mechanické poškodenie.

Rukoväť

Praktická a pohodlná rukoväť bola vyrobená z odolného a odolného kovu. Módny tvar v kombinácii s povrchom prispôsobeným farbe profilov dodáva celku moderný a štýlový vzhľad, zdôrazňujúc estetiku každej kúpeľne.

Odolnosť voči rohoži a korózii

Produkt je vyrobený z vysoko kvalitných materiálov odolných voči rohoži a korózii, vďaka čomu si udržuje svoj atraktívny vzhľad a funkčnosť po dlhú dobu, bez ohľadu na úroveň vlhkosti v miestnosti.

Akryl+

Použitie akrylu v kúpeľni je veľmi praktickým riešením. Akryl udržuje teplotu vody dobre a bráni jej rýchlemu ochladeniu. Má tiež akustické vlastnosti, vďaka ktorým znižuje hluk v kúpeľni.

Ultra -doska

Sprchovací podnos má nízku prahovú hodnotu, čo uľahčuje vstup a opustenie sprchy. Dodáva do miestnosti jedinečný a nadčasový povrch, vďaka čomu je kúpeľňa pohodlným a estetickým miestom každodennej relaxácie.

Posilnené dno

Spodná časť sprchového podnosu bola dodatočne zosilnená skleneným vlákninou a HDF, čo ho robí nielen trvanlivým, ale tiež zaručuje bezpečnosť pri kúpaní. Zosilňované dno poskytuje dlhoročné používanie podnosu sprchy.

Kontúrovaný paddlingový bazén

Sprchový podnos bol navrhnutý tak, aby voda mohla voľne prúdiť smerom k odtoku. Poskytuje rýchle a efektívne odtok vody z povrchu pádlovacieho bazéna, ktorý bráni tvorbe kaluže a zaplavuje kúpeľňu.

Sifón vyčistený zhora

Systém, ktorý uľahčuje a rýchle čistenie sifónu. Odstráňte horný pohyblivý prvok, odstráňte nečistoty a potom ho opláchnite pod vodou. Jednoduchý spôsob, ako udržať podnos na sprchu na dlhú dobu.

Perfektný

Produkt má hladký povrch, ktorý ohromuje svojou nádherou a zdôrazňuje estetický vzhľad. Každodenná starostlivosť a čistenie povrchov z výsledných nečistôt je oveľa jednoduchšia a nevyžaduje použitie silných detergentov.

Osvedčenia a schválenia

Produkt má certifikát hygieny PZH, čo potvrdzuje súlad s bezpečnostnými normami. Osvedčenie naznačuje, že produkt v žiadnom prípade neovplyvňuje ľudské zdravie a je šetrný k životnému prostrediu.

2 roky záruka

Na produkt sa vzťahuje dvojročná záruka. V prípade problémov s zakúpeným produktom vás odporúčame, aby ste nás kontaktovali prostredníctvom kontaktného formulára alebo telefonicky na číslo horúcej linky.

Komentáre
Produkty v sérii
Otázky (FAQ)
Spýtajte sa na produkt
Preskúmané produkty