Mexen Cube obdĺžniková vaňa 170 x 80 cm s obkladom a 1-krídlovou sprchovou zástenou 50 cm, Transparentné, Čierna - 550517080X950

Mexen Cube obdĺžniková vaňa 170 x 80 cm s obkladom a 1-krídlovou sprchovou zástenou 50 cm, Transparentné, Čierna - 550517080X950
Mexen Cube obdĺžniková vaňa 170 x 80 cm s obkladom a 1-krídlovou sprchovou zástenou 50 cm, Transparentné, Čierna - 550517080X950
Product features
Akryl+
Akryl+
Ochrana UV
Ochrana UV
Odpor
Odpor
Brand: Mexen
Serial: Cube
Ean: 5905315201621
Index: 550517080X9505000070
Popis

Mexen Cube obdĺžniková vaňa 170 x 80 cm s obkladom a 1-krídlovou sprchovou zástenou 50 cm, Transparentné, Čierna - 550517080X950

Špecifikácia výrobku:

Veľkosť vane: 170 x 80 cm

Materiál: Sanitárny akryl

Farba: biela

Typ: Obdĺžniková / Univerzálna

objem: 170 l

V sade nastaviteľné nohy, vaňa neobsahuje sifón

Odolnosť voči matneniu a UV žiareniu

Kryt: 170 cm (predný panel), 80 cm (bočný panel)

Veľkosť zásteny: 50 x 150 cm

Typ: jednokrídlový

Montáž: Univerzálna

Typ: Pevný

Druh skla: Tvrdené

Farba skla: Priehľadné

Hrúbka skla: 6 mm

Povrchová úprava: Čierna

Povlak uľahčujúci čistenie

Vyrovnanie nerovností steny

Innovative solutions used in this product
Akryl+

Použitie akrylu v kúpeľni je veľmi praktickým riešením. Akryl udržuje teplotu vody dobre a bráni jej rýchlemu ochladeniu. Má tiež akustické vlastnosti, vďaka ktorým znižuje hluk v kúpeľni.

Ochrana UV

Produkt sa vyznačuje vysokým odporom voči zmenám teploty a UV žiarením. Farba nezmení a nezmizne pod vplyvom slnečného žiarenia, vďaka čomu sa jej vzhľad užíva po dlhú dobu, bez ohľadu na podmienky.

Odpor

Povrch produktu je odolný voči rohoži a zachováva si jeho jedinečný lesk po mnoho rokov používania za predpokladu, že správna starostlivosť. Pravidelné čistenie poskytuje estetický vzhľad a trvanlivosť produktu.

Perfektný

Produkt má hladký povrch, ktorý ohromuje svojou nádherou a zdôrazňuje estetický vzhľad. Každodenná starostlivosť a čistenie povrchov z výsledných nečistôt je oveľa jednoduchšia a nevyžaduje použitie silných detergentov.

Nastaviteľné nohy

Vani je vybavená nastaviteľnými nohami, ktoré jej umožňujú vyrovnať ju aj na nerovnom povrchu. Praktické riešenie, ktoré zaisťuje väčšiu stabilitu a bezpečnosť počas používania a ľahkosť inštalácie.

Easyclean povlaky

Inovatívny ľahký cykleský povlak obsahuje hydrofóbne vlastnosti - kvapky toku vody po hladkom povrchu skla, čo nezostáva žiadne ložiská kameňa, čo výrazne uľahčuje čistenie a zvyšuje ochranu proti korózii.

6 mm temperované sklo

Bezpečné temperované sklo s hrúbkou 6 mm bolo podrobené špeciálnemu tepelnému spracovaniu, čím získava väčšiu odolnosť voči modrinám a poškodeniu. Počas používania poskytuje ďalšie pohodlie a bezpečnosť.

Profil steny s nastavením

Inštalácia obrazovky s profilom steny je veľmi praktické riešenie, ktoré vám umožňuje presne prispôsobiť obrazovku dostupnému priestoru. Umožňuje nastavenie v rozsahu 15 mm a znižuje krivky stien.

1 -Fold - trvalé

Obrazovka má natrvalo namontované jedno krídlo. Toto je dobré riešenie pre väčšie miestnosti. Dodáva eleganciu a štýl a zároveň zaisťuje stabilitu a vysokú trvanlivosť produktu po dlhú dobu používania.

Uni-mount

Použitím univerzálneho upevňovacieho systému je možné obrazovku namontovať napravo alebo vľavo, v závislosti od vašich potrieb. Týmto spôsobom môžete ľahko navrhnúť sprchu prispôsobenú priestoru v kúpeľni.

Chráni pred striekaním

Účinná ochrana pred rozliatím vody počas kúpania. Obrazovka obsahuje tesnenia, ktoré sa dokonale prispôsobia pohárovi skla a okraja vane. Funkčné riešenie zabezpečujúce bezpečnosť a ľahkú údržbu.

Osvedčenia a schválenia

Produkt má certifikát hygieny PZH, čo potvrdzuje súlad s bezpečnostnými normami. Osvedčenie naznačuje, že produkt v žiadnom prípade neovplyvňuje ľudské zdravie a je šetrný k životnému prostrediu.

5 -ročná záruka (pre vaňu v sade)

Na vaňu sa vzťahuje 5-ročná záruka. V prípade problémov s zakúpeným produktom vás odporúčame, aby ste nás kontaktovali prostredníctvom kontaktného formulára alebo telefonicky na číslo horúcej linky.

2 roky záruky (na vane s obrazovkou a bývaním)

Na obrazovku a bývanie sa vzťahuje dvojročná záruka. V prípade problémov s zakúpeným produktom vás odporúčame, aby ste nás kontaktovali prostredníctvom kontaktného formulára alebo telefonicky na číslo horúcej linky.

Technické údaje
Séria
Cube
Záložka, ktorú sa oplatí kúpiť
Komentáre
Produkty v sérii
Otázky (FAQ)
Spýtajte sa na produkt
Preskúmané produkty