Mexen Cube kompaktné WC s pomaly klesajúcou doskou, biela- 31014000

Mexen Cube kompaktné WC s pomaly klesajúcou doskou, biela- 31014000
Mexen Cube kompaktné WC s pomaly klesajúcou doskou, biela- 31014000
Product features
Keramika+
Keramika+
Tradičný oplachovací systém
Tradičný oplachovací systém
Ochrana UV
Ochrana UV
Brand: Mexen
Serial: Cube
Ean: 5903163382141
Index: 31014000
Popis

Mexen Cube kompaktné WC s pomaly klesajúcou doskou, biela- 31014000

Špecifikácia výrobku:

Veľkosť: 64x37x80,5 cm

Výška WC misy bez dosky: 39,5 cm

Materiál: Sanitárna keramika

Spôsob splachovania: Tradičný

Farba: Biela

Materiál: Duroplast

Typ: Pomaly klesajúca

Farba: Biela

Verzia SLIM: Nie

Kovové závesy: Áno

Innovative solutions used in this product
Keramika+

Produkt bol vyrobený z keramiky najvyššej kvality. Vyznačuje sa rezistenciou na hrdzu, chemikálie a vysoké hygienické vlastnosti. Je to nielen trvanlivé, ale aj ľahké čistenie.

Tradičný oplachovací systém

Kompakt má zabalený okraj (golier), v ktorom je voda distribuovaná počas opláchnutia. Poskytuje presné a efektívne oplachovanie a zabraňuje nečistotám a sedimentom na povrchu, čo uľahčuje udržiavanie čistej toalety.

Ochrana UV

Produkt sa vyznačuje vysokým odporom voči zmenám teploty a UV žiarením. Farba nezmení a nezmizne pod vplyvom slnečného žiarenia, vďaka čomu sa jej vzhľad užíva po dlhú dobu, bez ohľadu na podmienky.

Odpor

Povrch produktu je odolný voči rohoži a zachováva si jeho jedinečný lesk po mnoho rokov používania za predpokladu, že správna starostlivosť. Pravidelné čistenie poskytuje estetický vzhľad a trvanlivosť produktu.

Perfektný

Produkt má hladký povrch, ktorý ohromuje svojou nádherou a zdôrazňuje estetický vzhľad. Každodenná starostlivosť a čistenie povrchov z výsledných nečistôt je oveľa jednoduchšia a nevyžaduje použitie silných detergentov.

Pomaly vykazovanie dosky

Pomalá doska na upevnenie bola vybavená špeciálnym systémom, ktorý bráni jeho rýchlemu a náhlemu pádu. Systém efektívne eliminuje problém zabitia a minimalizuje hluk, čím sa zabezpečuje hladké a tiché uzavretie záchodu.

Ľahké odlúčenie

Systém Easy Boarding uľahčuje udržiavanie perfektnej čistoty a vysokej hygieny na záchode. Vďaka tomu sa pravidelné umývanie dosiek a ťažko dosahujú miesta okolo nej oveľa jednoduchšie a pohodlnejšie.

Duroplast

Duoplastové dosky sa vyznačujú vysokou pevnosťou a odporom voči poškodeniu a dennému opotrebeniu. Použitie Duroplast vám umožňuje dlhú dobu voľne používať a udržiavať estetiku produktu.

Kovové pánty

Sada obsahuje tuhé kovové pánty, ktoré zaručujú stabilné upevnenie dosky na toaletnú misku. Toto je praktické riešenie, ktoré vám umožňuje ľahko prispôsobiť dosku tvaru a rozmerom záchodu, čím sa zabezpečuje pohodlie použitia.

Lesk

Lesklá keramika je elegantná a nadčasová. Dodáva do kúpeľne špeciálnu žiaru, zdôrazňuje jej estetiku a predstavuje väčšiu eleganciu interiéru. Lesk odráža svetlo, vďaka ktorému vyvoláva dojem zväčšenia a jasu.

2 roky záruka

Na produkt sa vzťahuje dvojročná záruka. V prípade problémov s zakúpeným produktom vás odporúčame, aby ste nás kontaktovali prostredníctvom kontaktného formulára alebo telefonicky na číslo horúcej linky.

Technické údaje
Séria
Cube
Dĺžka
64 cm
Šírka
37 cm
Výška
80,5 cm
Farba
Biela
Bez goliera
Nie
Ochranný náter
Áno
Komentáre
Produkty v sérii
Otázky (FAQ)
Spýtajte sa na produkt
Preskúmané produkty