Mexen podomietkový bidetový systém Felix B s bidetom Teo, biela- 69935855100

Mexen podomietkový bidetový systém Felix B s bidetom Teo, biela- 69935855100
Mexen podomietkový bidetový systém Felix B s bidetom Teo, biela- 69935855100
Product features
Keramika+
Keramika+
Skryté zhromaždenie
Skryté zhromaždenie
Batéria (bidet)
Batéria (bidet)
Brand: Mexen
Serial: Teo
Ean: 5907709164130
Index: 69935855100
Popis

Mexen podomietkový bidetový systém Felix B s bidetom Teo, biela- 69935855100

Špecifikácia výrobku:

Šírka rámu: 50 cm

Minimálna vzdialenosť od steny len 90 mm

Na doplnenie s bidetovými misami o rozstupe 18 a 23 cm

Materiál bidetu: Sanitárna keramika

Veľkosť: 51x34,5x35 cm

Montáž: Závesný

Farba: Biela

Innovative solutions used in this product
Keramika+

Produkt bol vyrobený z keramiky najvyššej kvality. Vyznačuje sa rezistenciou na hrdzu, chemikálie a vysoké hygienické vlastnosti. Je to nielen trvanlivé, ale aj ľahké čistenie.

Skryté zhromaždenie

Moderný systém, v ktorom boli skryté všetky montážne prvky. Toto nie je len estetické, ale aj veľmi praktické riešenie. Uľahčuje to, aby kúpeľňa bola čistá a zaisťuje úhľadný vzhľad kúpeľne.

Batéria (bidet)

Bidet má vyhradený otvor, v ktorom môžeme pripojiť príslušnú batériu. To šetrí cenný priestor v kúpeľni a zdôrazňuje jeho estetiku. Riešenie vám tiež umožňuje ľahko udržiavať čisté okolo bidetu.

Inštalácia so skrytým rámom

Použitie skrytého rámca na inštaláciu keramiky vám dáva príležitosť zavesiť sa. Týmto spôsobom môžeme získať nielen moderný vzhľad kúpeľne, ale tiež zväčšiť priestor a ľahšie udržiavanie čistoty.

Nastaviteľné nohy (bidet)

Schopnosť upraviť výšku rámu v rozsahu 0-25 cm umožňuje lepšiu zhodu s rôznymi technickými podmienkami v kúpeľni. Flexibilný rozsah nastavenia zaisťuje pohodlie montáže a získanie optimálnej výšky rámu.

Sila (bidet)

Skrytý rám je vyrobený z oceľových profilov a dodatočne zosilnený zvislými konzolami. Vďaka tomu sa vyznačuje vysokou silou na vysoké zaťaženie, čím sa zaručuje bezpečnosť používania po mnoho rokov.

Úprava

Produkt má nastaviteľné odtokové koleno, čo umožňuje zníženie hĺbky montáže. Táto funkcia vám umožňuje ľahko upraviť produkt na rôzne vypúšťacie otvory dostupné v kúpeľni a zaisťuje presnú zostavu.

Pretekať

Prepadový otvor sa nazýva „bezpečnostný otvor“. Je to kvôli tomu, že prebytočná voda uniká, vďaka čomu sa voda nedostane z okraja produktu, keď je spodný odtok zatvorený. Toto je veľmi bezpečné a praktické riešenie.

Lesk

Lesklá keramika je elegantná a nadčasová. Dodáva do kúpeľne špeciálnu žiaru, zdôrazňuje jej estetiku a predstavuje väčšiu eleganciu interiéru. Lesk odráža svetlo, vďaka ktorému vyvoláva dojem zväčšenia a jasu.

Ochrana UV

Produkt sa vyznačuje vysokým odporom voči zmenám teploty a UV žiarením. Farba nezmení a nezmizne pod vplyvom slnečného žiarenia, vďaka čomu sa jej vzhľad užíva po dlhú dobu, bez ohľadu na podmienky.

Perfektný

Produkt má hladký povrch, ktorý ohromuje svojou nádherou a zdôrazňuje estetický vzhľad. Každodenná starostlivosť a čistenie povrchov z výsledných nečistôt je oveľa jednoduchšia a nevyžaduje použitie silných detergentov.

2 roky záruka

Na produkt sa vzťahuje dvojročná záruka. V prípade problémov s zakúpeným produktom vás odporúčame, aby ste nás kontaktovali prostredníctvom kontaktného formulára alebo telefonicky na číslo horúcej linky.

Technické údaje
Séria
Teo
Dĺžka
51 cm
Farba
Biela
Povrch
Lesk
Zahrnuté
Rám + bidet
Výška rámu
132 cm
Komentáre
Produkty v sérii
Otázky (FAQ)
Spýtajte sa na produkt
Preskúmané produkty