Mexen Rico WC misa Rimless s pomaly padajúcim sedátkom, duroplast, čierna matná - 30721085

Mexen Rico WC misa Rimless s pomaly padajúcim sedátkom, duroplast, čierna matná - 30721085
Mexen Rico WC misa Rimless s pomaly padajúcim sedátkom, duroplast, čierna matná - 30721085
Product features
Keramika+
Keramika+
Bez okrajov
Bez okrajov
Duroplast
Duroplast
Brand: Mexen
Serial: Rico
Ean: 5907709128965
Index: 30721085
Dĺžka: 48 cm
Šírka: 36 cm
Montáž: Závesný
Výška: 37 cm
Select variant
Popis

Mexen Rico WC misa Rimless s pomaly padajúcim sedátkom, duroplast, čierna matná - 30721085

Špecifikácia výrobku:

Veľkosť: 48x35x36 cm

Inštalácia: Závesná

Spôsob splachovania: Rimless /bezokrajový/

Farba: Čierna matná

Materiál: Sanitárna keramika

Typ dosky: Pomaly klesajúca

Farba: Čierna matná

Materiál: Duroplast

Verzia SLIM: Áno

Jednoduché uvoľnenie: Áno

Kovové závesy: Áno

Innovative solutions used in this product
Keramika+

Produkt bol vyrobený z keramiky najvyššej kvality. Vyznačuje sa rezistenciou na hrdzu, chemikálie a vysoké hygienické vlastnosti. Je to nielen trvanlivé, ale aj ľahké čistenie.

Bez okrajov

Technológia Limen umožňuje presné rozdelenie vody okolo vnútra toaletnej misky, ktorá prispieva k efektívnemu oplachovaniu. Systém bez okrajov vám umožňuje udržať toaletu čistú a eliminovať bakteriálny rast.

Duroplast

Duoplastové dosky sa vyznačujú vysokou pevnosťou a odporom voči poškodeniu a dennému opotrebeniu. Použitie Duroplast vám umožňuje dlhú dobu voľne používať a udržiavať estetiku produktu.

Pomaly vykazovanie dosky

Pomalá doska na upevnenie bola vybavená špeciálnym systémom, ktorý bráni jeho rýchlemu a náhlemu pádu. Systém efektívne eliminuje problém zabitia a minimalizuje hluk, čím sa zabezpečuje hladké a tiché uzavretie záchodu.

Ľahké odlúčenie

Systém Easy Boarding uľahčuje udržiavanie perfektnej čistoty a vysokej hygieny na záchode. Vďaka tomu sa pravidelné umývanie dosiek a ťažko dosahujú miesta okolo nej oveľa jednoduchšie a pohodlnejšie.

Pokaziť

Tenká doska s extrémne ergonomickým tvarom a extrémne tenkým vzhľadom. Dizajn sa dokonale prispôsobuje modernému interiéru kúpeľne, čo vyvoláva dojem ľahkosti. Vynikajúca voľba pre minimalistické usporiadanie.

Kovové pánty

Sada obsahuje tuhé kovové pánty, ktoré zaručujú stabilné upevnenie dosky na toaletnú misku. Toto je praktické riešenie, ktoré vám umožňuje ľahko prispôsobiť dosku tvaru a rozmerom záchodu, čím sa zabezpečuje pohodlie použitia.

Inštalácia so skrytým rámom

Použitie skrytého rámca na inštaláciu keramiky vám dáva príležitosť zavesiť sa. Týmto spôsobom môžeme získať nielen moderný vzhľad kúpeľne, ale tiež zväčšiť priestor a ľahšie udržiavanie čistoty.

Skryté zhromaždenie

Moderný systém, v ktorom boli skryté všetky montážne prvky. Toto nie je len estetické, ale aj veľmi praktické riešenie. Uľahčuje to, aby kúpeľňa bola čistá a zaisťuje úhľadný vzhľad kúpeľne.

Rohož

Matný povrch keramiky dokonale zdôrazňuje povahu farby produktu, čo jej dáva jedinečný a výrazný povrch. Jemná štruktúra matnej keramiky predstavuje eleganciu do kúpeľne a vytvára estetický priestor.

Ochrana UV

Produkt sa vyznačuje vysokým odporom voči zmenám teploty a UV žiarením. Farba nezmení a nezmizne pod vplyvom slnečného žiarenia, vďaka čomu sa jej vzhľad užíva po dlhú dobu, bez ohľadu na podmienky.

Perfektný

Produkt má hladký povrch, ktorý ohromuje svojou nádherou a zdôrazňuje estetický vzhľad. Každodenná starostlivosť a čistenie povrchov z výsledných nečistôt je oveľa jednoduchšia a nevyžaduje použitie silných detergentov.

2 roky záruka

Na produkt sa vzťahuje dvojročná záruka. V prípade problémov s zakúpeným produktom vás odporúčame, aby ste nás kontaktovali prostredníctvom kontaktného formulára alebo telefonicky na číslo horúcej linky.

Technické údaje
Séria
Rico
Dĺžka
48 cm
Šírka
36 cm
Výška
37 cm
Farba
Čierna
Tvar
Oválny
Povrch
Matný
Zahrnuté
WC misa + doska
Bez goliera
Áno
Montáž
Závesný
Ochranný náter
Áno
Záložka, ktorú sa oplatí kúpiť
Komentáre
100%
Klientov poľa ten produkt
Kvalita
5,0
Celkové hodnotenie na základe 4 názory
Vzhľad
Produkty v sérii
Otázky (FAQ)
Spýtajte sa na produkt
Preskúmané produkty