Mexen Andres granitový 1,5-komorový drez s odkvapkávačom a kuchynskou batériou Elia, Čierna/Zlatá metalíza - 6515-75-670101-70

Mexen Andres granitový 1,5-komorový drez s odkvapkávačom a kuchynskou batériou Elia, Čierna/Zlatá metalíza - 6515-75-670101-70
Mexen Andres granitový 1,5-komorový drez s odkvapkávačom a kuchynskou batériou Elia, Čierna/Zlatá metalíza - 6515-75-670101-70
Product features
Žula
Žula
Perfektný
Perfektný
Otvory na vypuknutie
Otvory na vypuknutie
Brand: Mexen
Serial: Andres
Ean: 5905315031181
Index: 6515-75-670101-70
Dlhšia strana: 1000 mm
Kratšia strana: 500 mm
Farba umývadla: Czarny/Złoty metalik
Popis

Mexen Andres granitový 1,5-komorový drez s odkvapkávačom a kuchynskou batériou Elia, Čierna/Zlatá metalíza - 6515-75-670101-70

Špecifikácia výrobku:

drez:

Veľkosť: 1000x500x200 mm

Hĺbka komory: 190 mm (väčšia), 115 mm (menšia)

Rozmery komory: 430x330 mm (väčšia), 340x170 mm (menšia)

Priemer odtoku: ø90 mm

Typ: 1,5-komorový s odkvapkávačom

Typ: Zapustený v doske

Farba: Čierna/Zlatá metalíza

Povrchová úprava sifónu: Chrómová

Materiál: Žula (80% žulové kamenivo 20% živice)

Prepadový otvor: Áno

Otvory: (batéria, automat) 2

Montáž: Univerzálna, možnosť namontovania s odkvapkávačom na ľavej alebo pravej strane

Vysoká odolnosť voči poškriabaniu a zafarbeniu

Odolnosť proti tepelným šokom

Povrch uľahčujúci čistenie

Dva dodatočne predfrézované otvory na vlastné vyrazenie ø35

kuchynská batéria:

Materiál: Mosadz

Farba: Čierna

Hlavica: Keramická

Perlátor: Áno

Typ: Páková

Výška batérie: 380 mm

Dosah výtokového ramena: 252 mm

Typ výtokového ramena: Vyťahovacie

Innovative solutions used in this product
Žula

Dozkok je vyrobený z vysoko kvalitnej žuly. Je to elegantný a predovšetkým praktický doplnok ku každej kuchyni, bez ohľadu na jej štýl. Vysoko kvalitná a žulová odolnosť zabezpečuje mnoho rokov používania.

Perfektný

Produkt má hladký povrch, ktorý ohromuje svojou nádherou a zdôrazňuje estetický vzhľad. Každodenná starostlivosť a čistenie povrchov z výsledných nečistôt je oveľa jednoduchšia a nevyžaduje použitie silných detergentov.

Otvory na vypuknutie

Dozkok má 2 spojené diery s priemerom 35 mm, pre seba -burst. Môžu sa okrem iného použiť Na montáž tekutého dávkovača, ktorý eliminuje prítomnosť plastových fliaš v kuchyni a dodá mu elegantný povrch.

Odpor

Povrch umývadla je veľmi dobre zatvrdený, vyznačuje sa výnimočným odporom voči mechanickému poškodeniu a škrabancom. Odolný materiál spracovania vám umožňuje vychutnať si dobrý vzhľad umývadla po mnoho rokov používania.

Neplatný odpor

Dobre chránený povrch umývadla inhibuje penetráciu nečistôt do jeho vnútorných štruktúr. Vďaka tomu je udržanie umývadla čisté a jeho povrch si zachováva svoju estetiku dlhšie.

Vysoká teplota

Dozík sa vyznačuje mimoriadnym odporom voči vysokej teplote a jeho násilnými zmenami, vďaka čomu sa nedeformuje ani s dlhodobým účinkom horúcej vody. Bez obáv, môžeme do neho vložiť horúci hrniec.

Trvalá farba

Povrch umývadla je odolný voči škvrnám a sfarbeniu, vďaka čomu sa ľahko čistí a zachováva si svoju farbu po dlhú dobu. Estetický a prakticky dopĺňajúci každú kuchyňu.

Uni-mount

Vďaka univerzálnemu montážnemu systému je umývadlo reverzibilné a odtok môže byť namontovaný na pult vľavo alebo vpravo. Týmto spôsobom môžete stránku ľahko prispôsobiť svojim potrebám a podmienkam.

Kvapkať

Výber umývadla s odtokom je praktické riešenie, ktoré vám umožňuje odložiť umyté nádoby, zeleninu, ovocie a dokonca aj horúce suché hrniec. Odtok uľahčuje denné varenie a pomáha udržiavať objednávku v kuchyni.

Automatický sifón

Sada obsahuje automatický sifón - má gombík, s ktorým môžeme pohodlne otvoriť alebo zavrieť odtokový ventil bez toho, aby sme vyhodili ruku. Hygienické a bezpečné riešenie, ktoré poskytuje úplnú kontrolu.

Pretekať

Prepadový otvor sa nazýva „bezpečnostný otvor“. Prebytočná voda uniká cez neho, vďaka čomu sa voda nedostane z okraja umývadla, keď je spodný odtok zatvorený. Toto je veľmi bezpečné a praktické riešenie.

Mosadz

Produkt bol vyrobený pomocou mosadze najvyššej kvality, ktorá sa vyznačuje výnimočnou trvanlivosťou. Mosadz je odolná voči vlhkosti a korózii, čím si dlho udržiava svoj dobrý vzhľad a vysokú funkčnosť.

Keramická hlava

Batéria má keramickú hlavu najvyššej kvality, ktorá je zodpovedná za miešanie vody a zaisťuje hladkú reguláciu prúdu. Zaručuje vysoké pohodlie používania po dlhú dobu, udržiava ľahkosť a presnosť regulácie.

Natiahnutý výtok

Batérie s roztiahnutým výtokom sú praktické riešenie v kuchyni. S pomocou pull -out -out hlavy môžeme dosiahnuť každý kút umývadla a veľké hrnce, dôkladne umyte zeleninu a ovocie, bez toho, aby sme striekali priestor okolo umývadla.

2 prevádzkové režimy

Batéria má 2 režimy: obyčajné a sprcha. Prúd vody sa môže voľne meniť a prispôsobiť individuálnym potrebám. Týmto spôsobom bude umývanie riadu ešte jednoduchšie, pohodlnejšie a efektívnejšie.

Perla

Úlohou Pearlera je prevzdušňovanie vody prúdiacej z výtoku. Vďaka tomu je prúdiaci prúd oveľa väčší, čo vám umožňuje znížiť spotrebu vody počas každodenných činností, čo prispieva k zníženiu účtov.

Odolnosť voči rohoži a korózii

Produkt je vyrobený z vysoko kvalitných materiálov odolných voči rohoži a korózii, vďaka čomu si udržuje svoj atraktívny vzhľad a funkčnosť po dlhú dobu, bez ohľadu na úroveň vlhkosti v miestnosti.

10 rokov záruky

Na umývadlo sa vzťahuje 10-ročná záruka. V prípade problémov s zakúpeným produktom vás odporúčame, aby ste nás kontaktovali prostredníctvom kontaktného formulára alebo telefonicky na číslo horúcej linky.

2 roky záruka

Kuchynská batéria je pokrytá dvojročnou zárukou. V prípade problémov s zakúpeným produktom vás odporúčame, aby ste nás kontaktovali prostredníctvom kontaktného formulára alebo telefonicky na číslo horúcej linky.

Technické údaje
Séria
Anders
Dlhšia strana
1000 mm
Kratšia strana
500 mm
Typ
Zápustný
Tvar
Obdĺžnikový
Výsuvný výtok
Áno
Výška batérie
38 cm
Dosah výtoku
25,2 cm
Možnosť pripojenia vodného filtra
Nie
Počet komôr
1,5-komorový
Otvory
2
Podrezávanie pre otvory
2
Odkapávač
Dlhý odkvapkávač
Automatický sifón
Áno
Prepad
Áno
Farba syfonu
Chrómová
Farba umývadla
Czarny/Złoty metalik
Farba batérie
Czarny
Komentáre
Produkty v sérii
Otázky (FAQ)
Spýtajte sa na produkt
Preskúmané produkty