Mexen Vega obdĺžniková vaňa 180 x 80 cm, biela - 55011808000

Mexen Vega obdĺžniková vaňa 180 x 80 cm, biela - 55011808000
Mexen Vega obdĺžniková vaňa 180 x 80 cm, biela - 55011808000
Product features
Akryl+
Akryl+
Perfektný
Perfektný
Ochrana UV
Ochrana UV
Brand: Mexen
Serial: Vega
Ean: 5903163384268
Index: 55011808000
Farba: Biela
Kratšia strana: 80 cm
Dlhšia strana: 180 cm
Výška: 51 cm
Popis

Mexen Vega obdĺžniková vaňa 180 x 80 cm, biela - 55011808000

Špecifikácia výrobku:

Veľkosť: 180 x 80 cm

Materiál: Sanitárny akryl

Farba: Biela

Typ: Obdĺžniková / Univerzálna

Objem: 175 l

V sade nastaviteľné nohy

Odolnosť voči matneniu a UV žiareniu

Innovative solutions used in this product
Akryl+

Použitie akrylu v kúpeľni je veľmi praktickým riešením. Akryl udržuje teplotu vody dobre a bráni jej rýchlemu ochladeniu. Má tiež akustické vlastnosti, vďaka ktorým znižuje hluk v kúpeľni.

Perfektný

Produkt má hladký povrch, ktorý ohromuje svojou nádherou a zdôrazňuje estetický vzhľad. Každodenná starostlivosť a čistenie povrchov z výsledných nečistôt je oveľa jednoduchšia a nevyžaduje použitie silných detergentov.

Ochrana UV

Produkt sa vyznačuje vysokým odporom voči zmenám teploty a UV žiarením. Farba nezmení a nezmizne pod vplyvom slnečného žiarenia, vďaka čomu sa jej vzhľad užíva po dlhú dobu, bez ohľadu na podmienky.

Odpor

Povrch produktu je odolný voči rohoži a zachováva si jeho jedinečný lesk po mnoho rokov používania za predpokladu, že správna starostlivosť. Pravidelné čistenie poskytuje estetický vzhľad a trvanlivosť produktu.

Výstavba

Budova vane vám umožňuje zodpovedať interiéru a jeho vlastných preferenciách. Pre budovy môžeme použiť jednoduché akrylové bývanie alebo použiť veľa dostupných možností, ako napríklad dlaždice alebo mozaika.

Automatický sifón

Automatická vaňa je zahrnutá v súprave. Má gombík, s ktorým môžeme otvoriť alebo zavrieť vypúšťací ventil bez toho, aby sme vykopali ruku. Hygienické a bezpečné riešenie, ktoré poskytuje úplnú kontrolu.

Nastaviteľné nohy

Vani je vybavená nastaviteľnými nohami, ktoré jej umožňujú vyrovnať ju aj na nerovnom povrchu. Praktické riešenie, ktoré zaisťuje väčšiu stabilitu a bezpečnosť počas používania a ľahkosť inštalácie.

Osvedčenia a schválenia

Produkt má certifikát hygieny PZH, čo potvrdzuje súlad s bezpečnostnými normami. Osvedčenie naznačuje, že produkt v žiadnom prípade neovplyvňuje ľudské zdravie a je šetrný k životnému prostrediu.

5 rokov záruky

Na produkt sa vzťahuje 5-ročná záruka. V prípade problémov s zakúpeným produktom vás odporúčame, aby ste nás kontaktovali prostredníctvom kontaktného formulára alebo telefonicky na číslo horúcej linky.

Technické údaje
Séria
Vega
Dlhšia strana
180 cm
Kratšia strana
80 cm
Výška
51 cm
Farba
Biela
Odtok
Zboku
Vrátane krytu
Nie
Vrátane nôh
Áno
Vrátane sifónu
Áno
Záložka, ktorú sa oplatí kúpiť
Komentáre
100%
Klientov poľa ten produkt
Kvalita
5,0
Celkové hodnotenie na základe 4 názory
Vzhľad
Produkty v sérii
Otázky (FAQ)
Spýtajte sa na produkt
Preskúmané produkty