Mexen Vega obdĺžniková vaňa 150 x 70 cm s obkladom a 1-krídlovou sprchovou zástenou 70 cm, čierny vzor - 550115070X9307007077

Mexen Vega obdĺžniková vaňa 150 x 70 cm s obkladom a 1-krídlovou sprchovou zástenou 70 cm, čierny vzor - 550115070X9307007077
Mexen Vega obdĺžniková vaňa 150 x 70 cm s obkladom a 1-krídlovou sprchovou zástenou 70 cm, čierny vzor - 550115070X9307007077
Product features
Akryl+
Akryl+
Ochrana UV
Ochrana UV
Odpor
Odpor
Brand: Mexen
Serial: Vega
Ean: 5907709162525
Index: 550115070X9307007077
Farba profilu: Čierna
Farba skla: Čierny vzor
Farba: Biela
Kratšia strana: 70 cm
Popis

Mexen Vega obdĺžniková vaňa 150 x 70 cm s obkladom a 1-krídlovou sprchovou zástenou 70 cm, čierny vzor - 550115070X9307007077

Špecifikácia výrobku:

Veľkosť: 150 x 70 cm

Materiál: Sanitárny akryl

Farba: Biela

Typ: Obdĺžniková / Univerzálna

Objem: 150 l

V sade nastaviteľné nohy

Odolnosť voči matneniu a UV žiareniu

Kryt: 150 cm (predný panel), 70 cm (bočný panel)

Veľkosť zásteny: 70 x 140 cm

Typ: jednokrídlový

Montáž: Univerzálna

Typ: Pevný

Druh skla: Tvrdené

Farba skla: Čierny vzor

Hrúbka skla: 5 mm

Povrchová úprava: Čierna

Povlak uľahčujúci čistenie

Vyrovnanie nerovností steny

Sada odtokových tesnení

Innovative solutions used in this product
Akryl+

Použitie akrylu v kúpeľni je veľmi praktickým riešením. Akryl udržuje teplotu vody dobre a bráni jej rýchlemu ochladeniu. Má tiež akustické vlastnosti, vďaka ktorým znižuje hluk v kúpeľni.

Ochrana UV

Produkt sa vyznačuje vysokým odporom voči zmenám teploty a UV žiarením. Farba nezmení a nezmizne pod vplyvom slnečného žiarenia, vďaka čomu sa jej vzhľad užíva po dlhú dobu, bez ohľadu na podmienky.

Odpor

Povrch produktu je odolný voči rohoži a zachováva si jeho jedinečný lesk po mnoho rokov používania za predpokladu, že správna starostlivosť. Pravidelné čistenie poskytuje estetický vzhľad a trvanlivosť produktu.

Perfektný

Produkt má hladký povrch, ktorý ohromuje svojou nádherou a zdôrazňuje estetický vzhľad. Každodenná starostlivosť a čistenie povrchov z výsledných nečistôt je oveľa jednoduchšia a nevyžaduje použitie silných detergentov.

Automatický sifón

Automatická vaňa je zahrnutá v súprave. Má gombík, s ktorým môžeme otvoriť alebo zavrieť vypúšťací ventil bez toho, aby sme vykopali ruku. Hygienické a bezpečné riešenie, ktoré poskytuje úplnú kontrolu.

Nastaviteľné nohy

Vani je vybavená nastaviteľnými nohami, ktoré jej umožňujú vyrovnať ju aj na nerovnom povrchu. Praktické riešenie, ktoré zaisťuje väčšiu stabilitu a bezpečnosť počas používania a ľahkosť inštalácie.

Easyclean povlaky

Inovatívny ľahký cykleský povlak obsahuje hydrofóbne vlastnosti - kvapky toku vody po hladkom povrchu skla, čo nezostáva žiadne ložiská kameňa, čo výrazne uľahčuje čistenie a zvyšuje ochranu proti korózii.

5 mm temperované sklo

Temperované sklo s hmotnosťou 5 mm hrubé sa podrobilo špeciálnemu tepelnému spracovaniu, čím získalo väčšiu odolnosť voči modrinám a poškodeniu. Počas používania poskytuje ďalšie pohodlie a bezpečnosť.

Profil steny s nastavením

Inštalácia obrazovky s profilom steny je veľmi praktické riešenie, ktoré vám umožňuje presne prispôsobiť obrazovku dostupnému priestoru. Umožňuje nastavenie v rozsahu 15 mm a znižuje krivky stien.

Uni-mount

Použitím univerzálneho upevňovacieho systému je možné obrazovku namontovať napravo alebo vľavo, v závislosti od vašich potrieb. Týmto spôsobom môžete ľahko navrhnúť sprchu prispôsobenú priestoru v kúpeľni.

Krídlo sa otáčalo o 180 °

Obrazovka je vybavená závesom trubice, vďaka čomu je možné krídlo otvoriť vľavo aj vpravo. Toto je mimoriadne praktické riešenie, ktoré umožňuje ľahký prístup na celý povrch, najmä pri čistení.

Chráni pred striekaním

Účinná ochrana pred rozliatím vody počas kúpania. Obrazovka obsahuje tesnenia, ktoré sa dokonale prispôsobia pohárovi skla a okraja vane. Funkčné riešenie zabezpečujúce bezpečnosť a ľahkú údržbu.

1 -Fold - trvalé

Obrazovka má natrvalo namontované jedno krídlo. Toto je dobré riešenie pre väčšie miestnosti. Dodáva eleganciu a štýl a zároveň zaisťuje stabilitu a vysokú trvanlivosť produktu po dlhú dobu používania.

Osvedčenia a schválenia

Produkt má certifikát hygieny PZH, čo potvrdzuje súlad s bezpečnostnými normami. Osvedčenie naznačuje, že produkt v žiadnom prípade neovplyvňuje ľudské zdravie a je šetrný k životnému prostrediu.

5 -ročná záruka (pre vaňu v sade)

Na vaňu sa vzťahuje 5-ročná záruka. V prípade problémov s zakúpeným produktom vás odporúčame, aby ste nás kontaktovali prostredníctvom kontaktného formulára alebo telefonicky na číslo horúcej linky.

2 roky záruky (na vane s obrazovkou a bývaním)

Na obrazovku a bývanie sa vzťahuje dvojročná záruka. V prípade problémov s zakúpeným produktom vás odporúčame, aby ste nás kontaktovali prostredníctvom kontaktného formulára alebo telefonicky na číslo horúcej linky.

Technické údaje
Séria
Vega
Typ
Jednokrídlový
Dlhšia strana
150 cm
Kratšia strana
70 cm
Farba
Biela
Farba skla
Čierny vzor
Farba profilu
Čierna
Šírka bočnej steny
70 cm
Typ
Pevný
Odtok
V strede
Vrátane krytu
Áno
Vrátane sifónu
Áno
Záložka, ktorú sa oplatí kúpiť
Komentáre
Produkty v sérii
Otázky (FAQ)
Spýtajte sa na produkt
Preskúmané produkty